Livet och möjligheter, osv.

Har ni tänkt på att varenda minsta lilla grej vi gör påverkar vårat liv. Alla miljontals olika möjligheter vi har. Ibland känner jag mig överdrivet trött på Sverige, samma gammla vanor och saker man gör på dagarna. Ett annat land känns väl som ett rimmligt svar på min längtan, eller att uppfylla mina drömmar, alla saker jag ska göra innan jag dör.
Jag tänker alltid igenom sakerna jag gör innan jag gör dem. "Nej, tänkt om någon ser oss? Får man verkligen vara här? Tänk om någon skäller ut oss? Tänk om det här påverkar mina betyg?". Alla dessa frågor går runt i min hjärna om och om igen. Och jag ångrar så mycket som jag kunnat gjort som jag inte gjorde. Där kommer det igen; möjligheter. Livet kanske liksom skulle sett ut på ett helt annat sätt om man gjort saker annorlunda.
Och jag säger det igen, för kanske tusende gången, bara att jag nu är så jävla less på mig själv, och min feghet. Den här gången menar jag det på riktigt. Och vem vill kolla sig i spegeln i slutet av sin livstid och tänka på alla olika möjligheter man hade men inte tog dem. Tänka på allt som man ville göra men inte gjorde. Möjligheter alltså.
Nu ska jag för fan ta och våga mer. Nu tar jag det meter långa klivet, jag djupdyker, hoppas på att komma upp till ytan igen. Nu kör jag.
 

Söndag

 
Typ hyper trött på vardagen. Söndagsångest (vilket betyder måndagshat). Kan jag snälla få höra om något kul?

Neutronstjärnor, kometer, supernovor och rymdraketer i främmande galaxer

 
 
Igår kväll tog jag dessa bilder. Jag fascinerades över stjärnhimmlen- att det inte spelar någon roll hur kameran är lutad, då vinkeln är sak samma. Universum är oändligt, det känns en aning skrämmande men hur coolt egentligen? Det är åtminstånde väldigt trixigt att fota, att få rätt skärpa (då man inte ser nångonting, får ställa in skärpan själv och gissa sig fram), men hur fint som helst.

Magiskt.

Jag är uppe på stan och letar efter fina klädesplagg. Möter två tjejer från klassen, vinkar och ler stort. När de gått förbi, så är det där fåninga leendet fortfarande fast kletat på mitt ansikte. Kanske är det när jag tänker på allt fint i livet, eller mina egna framgångar och mitt självförtroende som bara blir bättre och bättre. Jag tänker inte ens på leendet. 
Jag möter din blick. En lång kille, som har brunt, glansigt hårsvall, kort på sidorna men långt och vågigt ovanpå huvudet, som står rakt upp men ändå böjer sig och spretar. Du har höga käkben, olivfärgad hud, sådana rosa, markanta och fylliga läppar. T-shirt, en hoodtröja med tragkedja och oversize jeansjacka över. Swag stuket men ändå finns det någonting som gör dig pojkaktig och gullig. Ögonen är svåra att urskilja, kanske är de bruna, mörkt gröna med stänk av grått, eller helt enkelt intensivt blåa, djup blåa rättare sagt.
Jag hinner analysera dig på ett par sekunder och märker att du ler brett mot mig. Det är då jag kommer på mitt egna flin. Leendet som igentligen inte var avsett för dig, men som känns helt rätt. 
Jag visste ju att det fanns sådana pojkar, som inte bryr sig så mycket. För jag själv hade en jävligt taskig timing, med hår, kläder och skor. 
Det var nu det hände- det magiska ögonblicket. Som både jag och wilma väntat på (men hon får nog vänta lite längre). 
Magi finns nog överallt egentligen, vill du ha lite magi i din vardag- tänk på något fint och gör det finare= magi.
 

Lördag

 
Skriver ut bilder, klipper, sätter in i ramar, spikar, tejpar, och klart.

Spotlight

 
Det här trivs jag i alltså. Jeansen är från Lager 157, skjortan köpte jag på ginatricot, den stickade tröjan bikbok, jackan är från kappahl, skorna är dr. martens, mössan carlings och skinnvästen ifrån cubus.
Jag har länge velat göra en kategori för klädval. Tycker att det är så roligt att se vad andra har på sig om dagarna och bli inspirerad.
Är det någonting ni vill se mer av?
 
Mutemath – Spotlight
 

Supernovor

 
 
Supernova: en döende stjärna.
Tumblr

Eftermiddags fika

 
Idag är jag hemma från skolan. Jag kollar serier (standard), bakar hitte-på-kakor, fikar, skriver ut bilder och försöker att planera en fotografering.

As pepp.

 
As pepp på livet alltså. 
Varje morgon tänker jag: "Today is a perfect day for a perfect day". (det låter så mycket vackrare på engelska.)

Spies! Spies! Spies!

 
Söndag:Cp-lycklig. Första longboard åket på hela året. Känner mig obeskrivligt fri.
 
 The Naked And Famous – Spies! Spies! Spies!
 
 

Min alldeles egna stjärnhimmel.

 
Äntligen. Som jag har tjatat, letat och längtat. Igår kväll satte jag upp en mängd stjärnor i min sänghimmel. Stjärnfall, månen och olika stjärnbilder. Ovan för mitt huvud kan jag skymta lilla karlavagnen. Förstår ni hur coolt det är att kunna sammla på sig stjärnor och lägga i fickan?
Nu längtar jag nästan till kvällen, för jag vill se stjärnorna lysa ner på mig. 
 
 

RSS 2.0