It's always darkest before the dawn.

 
Abalone Dots – Hard Times 
Fin.
 
Just nu är allt mest grått och trist. Önskar mig något glittrigt.
 

Harry Potter

 
Sträckläser Harry Potter i ett par timmar och får sedan lust att rita dödsrelikernas märke på handleden. As coolt. Harry Potter är så jäkla tuff.
Förövrigt är väl allt som det brukar. Snön kommer när den ska (jag är väl inte överlycklig precis), lika mycket läxor och jag är så där alldeles för trött, som vanligt.
 
 

dimma

 
Idag gör jag mest ingenting. Pluggar lite matte, tar en promenad och knäpper några bilder på det vackra höst/vinter landskapet, skrattar hysteriskt när jag tittar på gammla bilder och snurrar på min jordglob. Sen så vill jag hemskt gärna fira jul.

Allt det ni undrat över pt 2.

 

Vad skulle du välja, att gå upp klockan 6 varje dag eller att gå och lägga dig klockan 8 varje dag? Oj, gå och lägga mig 8 kanske...

 

 

Snöigt september eller regnigt juli? regnigt i juli, är väl inte precis något fan av snö.

 

 

Vilken är din favorit färg? Marinblå, senapsgul och vinröd!

 

 

Din absolut bästa film du sett, vilken? Kan inte välja en, så det får bli sagan om ringen- filmerna, harry potter- filmerna och the hunger games.

 

 

Hur ser ditt drömrum ut? 

 

 

Typ så. Stort, mycket golvyta, trätak, trägolv och trä på väggarna (målat i vitt), en rund takkupa med fönster och så ska man kunna sitta där i, snetak och stor garderob. En stor världskarta, jordglob, kamera sammling, drömfångare, sänghimmel, massor av origamifåglar, stor bokhylla, ljusslingor över allt, fotogarfier på väggarna, möblerna ska vara slitet vita eller trä. 

 

 

Vill du ha stor eller liten familj? Lagom, typ. Tre barn, max..

 

 

Favorit årstid? Alla årstider har sin egen charm. Men sommar är väl det självklara valet.

 

 

Hur skulle du beskriva dig själv? Hmm, smart ibland, och ibland jävligt efterbliven, konstig humor, lite feg kanske. 

 

 

Vilka är dina 4 favorit saker på rummet? Jordgloben, kamera samlingen, stereon (typ den mest använda saken förutom sängen då..) och bokhyllan med alla böcker på. Jag tycker om nästan allt i mitt rum så det är så svårt att välja.

 

 
 

Var får du inspiration till dina foton? Tumblr,och andra bloggar. (jag vet, det svaret du väntat dig,eller hur?)

 

 

Vad är det bästa med dig? Oj, jag är väldigt betsämmd av mig och har bra tålamod, oftast. Sen så är jag väl bra på att argumetera och låter inte folk trycka ner mig, för det mesta.

 

 

Hur är din klädstil egentligen? Jag har väldigt blandad klädstil. Ibalnd kör jag det lite tuffare och ibland lite finare och "flickigare". Tycker att det är tråkigt att ha på sig nästan likadana kläder hela tiden.

 

 

 Beskriv din drömkille. Det är väl det som rör sig i min hjärna 24/7, haha, nej, men nästan. Men fint leende och fina ögon, halvt fixat hår och lång. Utöver det spelar det inte så jätte stor roll hur han ser ut. Han ska vara den typen som lånar ut sina kläder när det blir kallt, vi ska kunna prata om allt, ha roligt med varandra och så ska han vara ganska lik mig.

 

 

När började du fota? När jag fick min första kamera, i sexan tror jag.

 

 

 

 

 


disco

disco i grupprummet, disco i klassrummet, disco... på toan, dicso i mitt huvud. och på so lektionen.
brandövning, spruta, tacos och mer disco. disco brud nr 2, du är grym.
idag är det fredag (jippiii!) och jag är mega glad. dags för mer disco. kolla min partylista, ja om du är party sugen som jag...
 
 
 

Så sjukt oviktigt

Fuck skola.

The Beuty in London

 
suttit och redigerat dessa bilder ett bra tag nu, hoppas att jag fick till det ok ialla fall.
 
Onsdagens enda mening: 
Jag äger på att göra bort mig. 
 
ja, och så kan ni ju lyssna på min partylista...Party
 
 
 

Tips

Jag fick en fråga om jag kunde berätta vilka 10 bloggar som är mina favoriter
 
Karin
 
Wilma
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
Och Marcus+Mikaela
 

Let's go to narnia!

 
 
Tappert försök med att göra ett inspirerande collage med bilder från de senaste månaderna.
 
Idag får jag skrattanfall som varar länge, vet inte riktigt vad de har i maten i skolan, eller så kanske det var något helt annat... (Let's go to Narnia! Sen en pil till ett "nyckelhål"). Förstår om ni inte fattar, men jäkligt kul var det. Fattar ni hur hysteriskt roligt det kan vara när någon klantar till det och drar ner högtalare från den högsta hyllan? (asgarv). Typ bra start på veckan. 
I alla fall så åker jag upp på stan efter skolan och köper en riktigt fin present, sprutar överdrivet mycket parfym på mig inne på kicks (men man vill ju lukta gott liksom) får fondation på hela jackan, men skrattar ändå. Och så dricker jag "säsongens" första glögg, äter pepparkakor och spelar kort med min fina familj.  
 
Vad har ni gjort idag?
 

Allt det ni undrat över pt 1.

 

Din favoritklädsel? Antingen någon lite större skjorta, jeans, dr martens, kånken och kammojackan. Eller en fin blus, kjol, strumpbyxor, dr' martens och kånken. Och allt med stickade tröjor.

 

 

 

 

Om du fick vara en annan person för en dag, vem skulle det vara? Hmm, jag tror att jag välja att vara någon som jag skulle vilja lära känna, eller en kille.

 

 

Åka till New York eller London, vad skulle du välja? London har jag varit i en gång, men det var länge sen. Om jag skulle åka dit igen skulle jag se staden med helt nya ögon. Men jag tar New York i alla fall, det skulle vara första gången jag är utanför Europa.

 

 

 

Vad tycker du bäst om matte eller no? No, tror jag. Egentligen så tycker jag inte om något av det, usch att tänka överdrivet mycket bränner sönder min hjärna.

 

Om du bodde i en annan stad vilken skulle du vilja bo i då? (jag antar att det är i Sverige), kanske Göteborg, för där finns liseberg och de har en sån fin och rolig dialekt. 

 

 Vilken är din drömresa? Att åka till ett ställe (eller land) som man kan äventyra mycket, sånt gillar jag.

 

 

Vad vill du jobba som när du blir större? Det har jag inte tänkt ut än, men jag har väl alltid varit inne på konditori och sånt, men nu är jag inte alls lika säker.

 

 

Varför bloggar du? Utan bloggningen så skulle jag inte fota lika mycket, detsamma gäller skrivandet. Jag har utvecklats väldigt mycket och det är väl därför jag fortsätter, för att jag vill bli ännu bättre. Sen så blir jag superglad för alla fina kommentarer.

 

 

Vad skulle du välja att hitta ditt livs kärlek eller att få B i alla ämnen? Kanske ett tråkigt och vanligt svar, men hitta mitt livs kärlek, såklart.

 

 

Din absolut bästa bok du har läst, vilken? Vampire Academy- serien slår alla, jag vet inte riktigt varför men kan bara beskriva dem som jävligtöverdrivetbra. Sen har de allt som en bok ska innehålla.

 

 

 

Favorit låt (för tillfället)? Luckiest Girl- Vinsten eller What the water gave me- Florence and the machine.

 

 

Vad fotar du helst? Människor, helt klart! Annars är naturen fin att fota.

 


 
Hur ser en perfekt dag ut för dig? Lång sovmorgon, fin frukost, skratt med vänner. Det kan igentligen vara vad som helst som jag blir glad av, och sen så måste jag känna att jag gjort lite nytta.
 
 
Gillar du klänningar? Ja, supermycket. Själv har jag nästan inga fina, det är därför jag inte använder det.
 
 
 
Te eller kaffe? Hmm, jag måste säga kaffe. Det känns så vuxet och fint. Men te är underbart gott det också.
 

 


Vilka är dina 10 favorit bloggar? Jag tar det i ett eget inlägg.

 

 

Resten kommer nån gång nu i veckan.

 


YOLO

 
Himla fint budskap egentligen.
 
Nu ska jag se breaking dawn, fgngaaduurjkisfhja, överlycklig.
 
Imorn svarar jag på era frågor, så passa på att fråga det du undrar över! Håll ut!

Dog days are over

 
 
(Weyy, min nygammla kamera.)
 
Snart kommer mina flickor hem till mig på filmkväll, supermysigt. Vad gör ni helst en freda'kväll?
 
Tycker om er massor.
Puss!
 
Florence + The Machine – Dog Days Are Over

Typ bara så.

Att lyssna på julmusik i november. Att bära halsduk och stickad tröja. Att titta på alldeles för mycket serier. Att bara må bra utan någon speciell anledning. Att hänga upp sin nygammla kamera. Att dricka kaffe med mjölk i. Att halv le åt alla människor man går förbi. Att önska att man var lite mer som någon annan. Att undra över om vissa människor bara är ytliga. Att typ faila på matteprovet och inte känna någon oro. Att längta till julafton som ett litet barn.
 

14.02

 
det är så kallt och dött inuti mig när det gäller inspiration. 
förlåt för det, jag ska bli bättre när jag orkar och har lust. tills dess, fråga det ni undrar över i inlägget under.
 
jag tror att jag behöver den kommande veckan till att bara leva, skratta, kämpa som en galning med skolan, träffa fina människor och lägga fotograferingen åt sidan. hoppas ni förstår. men jag kommer tillbaka.
 
tycker om er massor.
 

typ fråga jätte mycket

 
undrar ni något finisar?  skulle bli så dunderglad.
gosekramar.

Torsdag 17.40

 
 
nej, hjärtat går inte i otakt. det slår inga extra slag, varken av lycka eller ilska. endast om vi springer. inbilla dig inget annat. 
livet blir så komplicerat som du gör det till. lev, bara lev. skratta när du är glad, gråt när du är ledsen, skrik när du är arg. tänk inte så jävla mycket.

tumblr


Stockholm

nu är jag hemma från stockholm. så de två senaste inläggen var tidsinställda (om det är intressant att veta?). jag har i alla fall haft det superfint.
 
På fredagen åkte jag tunnelbana, vilket jag tycker är rätt kul eftersom vi inte använder sådant här hemma. 
Sedan kollade jag i secondhand butiker, beyond retro är favoriten, åh så mycket snyggt det finns. Sedan åt jag (och familjen) på en supermysig resturang.
 
 
Hotell frukosten (åh vad gott det var) och utsikten från fönstret på hotellet. Man bara måste älska scandic.
 
 
Stockholm är verkligen en dunderfin stad, de gamla husen är ju speciellt fina. 
 
 
På förmiddagen var vi på "aquaria", mycket roligt ställe om man tycker om att kolla på fiskar.
 
 
 Lite senare gick vi och kolllade i Gamla stan. Det är så fint där för det finns så många små butiker.
 
 
 En bro 
 
 
 På vägen hem satt jag i framsätet. Så då lekte jag lite med kameran, thihi, prova det nästa gång när du åker bil en mörk kväll.
 
 
 

Lördag 14.09

 
jag har det superfint och skrattar massor.

The lion's roar

 
så här fint kan det vara på landet.
på det här stället finns massor av fina kor som jag hade tänkt att fota. jag övertygade mormor att stanna bilen så att jag kunde knäppa några bilder. men så fort bilen stannat stack de iväg.
 
Nu kan ni även följa mig på instagram, enygrens heter jag där.
 
First Aid Kit – The Lion's Roar
superfin.


 

torsdag 12.21

 
nu ska jag göra något lite halv galet.

RSS 2.0