Hjärtslag och tänk.

Hur vet vi vem vi ska lita på? Hur vet vi vem som är rätt för oss?
Människor kommer att dömma dig i förväg, se ner på dig, ta dig i andra hand, ytnyttja dig. Men det viktigaste är att fortsätta kämpa, att inte ge upp hoppet. För förlorar man hoppet så vet man nog inte riktigt vad man ska göra.
Peppa dig själv. Tänk, men jag är faktiskt bra, jag duger, jag är fin. Försök att se framgångar i stället för motgångar. Möt den nya dagen med ett leende, möt världen med ett leende. Lev livet men ta dig samman för att sedan göra det som är viktigt. Och tappa inte bort dig själv på vägen.
 
Jag själv lever väl minst sagt i en drömvärld. Jag menar inte att mitt liv är som en dröm. Men det duger. 
Jag vet inte, kanske kollar jag på alldeles för mycket övernaturligt och det är där jag får "perfektionen" i från. Samtidigt tänker jag på hur alla som har det övernaturliga bara vill vara normal. Vi vill alltid ha det vi inte kan få.
 
 

Onsdag

Det enda jag kan tänka på är sommaren. Länktar efter att få bära kjol- barbent, jeans jacka och ett par tunna skor. Känna sig alldeles fri, slippa skolan, bada, resa och äventyra, ha picknick, långa nätter. Ni vet ju vad jag länktar till, för att jag skrivit här (och här) förut
 
 
 
 

Om tid

 
Tiden bara springer iväg, den har gått alldeles för fort. Jag är i otakt liksom. Mår jävligt bra alltså men stafetten mot  tiden förlorar jag. Jag blir nog sist i mål. 
Inte för att jag tror att ni blir klokare på mitt svammel men-
 
Blue Foundation – Eyes On Fire
Jag blir så jäkla taggad av den här låten, känner mig bara så himla cool.
 
 

Genom dina ögon

Från i onsdags till igår spenderade jag tiden hos mormor med kusin. Supermysigt alltså. Vi kollade igenom en massa gammla vykort och jag hade turen att hitta några fina som jag fick ta med hem. 
 
 
När jag var och såg Beautiful Creatures på bio (som var skit cool) så visades trailern för The Host (genom dina ögon) och jäklar vad bra den verkar. Så nu tänkte jag göra mitt andra försök med att läsa boken.
 


Dit och tillbaka

 
Sportlov alltså, känner mig inte direkt så sportig men ändå. Tittar på nostalgiska filmer, skrattar med bror, träffar släkten, är kreativ, tar promenader och längtar efter att spendera pengar på fina klädesplagg.
 
 

Samlar minnen i en låda

Igår flödade kreativiteten, jag hann snabbt komma på en bild och sedan göra en liten fotografering. Dessutom har jag tänkt mig en till fotografering med syster (som förhoppningsvis inte dröjer allt för länge..)
Lördags kvällen spenderade jag åt att klistra, limma, klippa och tejpa i hop en rosig låda. Jag har även gjort en massa lappar som jag ska skriva på och sedan lägga dem i lådan.
- På dem ska det vara text som handlar om allt fint som händer i mitt liv, och om ett år eller så ska jag öppna lådan (och läsa alla lappar), för att sedan uppleva allt igen. Lite som en tidsmaskin alltså.
 

Taken


15 februari

Jag bara ler och ler eftersom jag äger vetenskapen att jag slipper skolan i cirka 216 timmar (jag jublar innombords, hoppar runt och skriker). 
 

Home again


Kärleken övervinner allt, så låt oss övervinnas av kärleken.

 
/inte var det lätt att fota sina småbrorsors ben och fötter, men det gick/
 
Uppdatering: Kan väl bara säga att bussresor är bäst (lyssna på untzuntz musik, skratta sönder när någon som inte kan sjunga försöker, flumma med mina homies). Jag har tillbringat dagen med ett flertal av människorna på skolan (åkt buss och utfärds åkning med skidor). Himla fin dag alltså.
 

Journey


Längtar sönder.

 
Sommar, utlandssemester. Fräknar och solblekthår, mm.

Neonljus, var fan tog du vägen?

För stunden har jag tappat en del av mitt neonljus. Men jag hoppas att det kommer tillbaka (NU?!). För jag vill lysa i mörkret. Men det går inte. Men jag kan inte. Var fan har det tagit vägen? Det är nu det ska vara som starkast. Jag vill se stjärnornas krig ovan för mig. Jag vill dansa runt och undra var du är ikväll.
 

Wrong time, wrong planet (jag drar nog till jupiter)

Vinterlandet= tillbaka (jag välkommnar det väl inte precis).
Jag försöker verkligen att njuta av varje minut som jag spenderar utanför skolan, men allt bara kommer i kläm och hinns inte riktigt med (kan det bero på att jag gillar att göra saker långsamt?).
Men det typ äger att äta lång mellis, kolla om en serie för typ #####:e gången (jag är smått beroende), sätta upp fina tavlor på en pytteliten yta och sega igenom allt.
 

Tävling

Jag är med i majas foto tävling och tävlar med bilderna nedan. Man vinner ett presentkort på sheinside.
Hoppas att man kan tävla med två bilder? (läste det i ett svar på en kommentar), annars är mitt bidrag den första.
 
 
 

Före och efter

 
Nu har jag visat lite före och efter bilder. Inte för att det var någon som frågat om det, men jag tänkte att ni skulle tycka att det var lite kul. Som ni ser redigerar jag mest mina bilder med en massa olika övertoningskartor och använder nästan alltid ett blått lager. Skulle ni vilja se mer sånt här?

Utdrag ur min dagbok.

 
Första februari 2013:
Jag mår så jävla bra. Jag tänker inte idag. Bara lever och gör mest ingenting, skrattar med bror, viker tjugofem stycken pappersfåglar, kollar om en serie för tredje gången, har mys i soffan med familjen, dansar till musiken och tror att jag har det bättre än andra.
Jag vet inte, lyckan i kroppen kanske beror på tidig helg eller något sådant. Men jag bryr mig inte var den kommer ifrån, lycka som lycka.

 

Blinding

 
 
Jag ser mest illusioner.

RSS 2.0