Livet och möjligheter, osv.

Har ni tänkt på att varenda minsta lilla grej vi gör påverkar vårat liv. Alla miljontals olika möjligheter vi har. Ibland känner jag mig överdrivet trött på Sverige, samma gammla vanor och saker man gör på dagarna. Ett annat land känns väl som ett rimmligt svar på min längtan, eller att uppfylla mina drömmar, alla saker jag ska göra innan jag dör.
Jag tänker alltid igenom sakerna jag gör innan jag gör dem. "Nej, tänkt om någon ser oss? Får man verkligen vara här? Tänk om någon skäller ut oss? Tänk om det här påverkar mina betyg?". Alla dessa frågor går runt i min hjärna om och om igen. Och jag ångrar så mycket som jag kunnat gjort som jag inte gjorde. Där kommer det igen; möjligheter. Livet kanske liksom skulle sett ut på ett helt annat sätt om man gjort saker annorlunda.
Och jag säger det igen, för kanske tusende gången, bara att jag nu är så jävla less på mig själv, och min feghet. Den här gången menar jag det på riktigt. Och vem vill kolla sig i spegeln i slutet av sin livstid och tänka på alla olika möjligheter man hade men inte tog dem. Tänka på allt som man ville göra men inte gjorde. Möjligheter alltså.
Nu ska jag för fan ta och våga mer. Nu tar jag det meter långa klivet, jag djupdyker, hoppas på att komma upp till ytan igen. Nu kör jag.
 

Kommentarer
Postat av: Wilma

Hej, jag heter Wilma och jag är expert på att gör saker som man inte får göra men en flicka som heter Emelie. För när jag med är med henne så är jag inte ett dugg feg, är typ alltid smily. :)

2013-03-19 @ 20:33:55
URL: http://wwagelof.blogg.se
Postat av: w

och just nu önskar jag att jag fick sova skavfötter med henne och prata om massor av töttigt livsviktiga gejer med henne.

2013-03-19 @ 20:35:56
Postat av: Anonym

Vart praoar du?:)

Svar: på almstedts blommor på stortorget :)
Emelie Nygren

2013-03-21 @ 10:44:52
Postat av: Mirjam

Åh, jaa! Så otroligt bra. Det är ju faktiskt våra liv det handlar om, och vi får göra allt vi vill göra

2013-03-27 @ 16:52:07
URL: http://kortochgott.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0